ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 24 iulie 2015


Dacă vrei să fii sănătoasă, este important să îți cureți regulat organismul de toxine. Îți dăm o rețetă a profesorului Hristo Mermerski, specializat în nutriție, care distruge celulele canceroase și te menține în formă.
Unica.ro
Rețeta prof. Mermerski este bună pentru tot corpul: curăță organismul, rinichii, vasele de sânge, inima, sistemul excretor, întărește sistemul imunitar și restabilește echilibrul florei intestinale, potrivit homehealthyrecipes.com. În plus, îmbunătățește memoria și funcțiile creierului și este foarte eficientă în tratamentul administrat după un infarct. Acest amestec natural s-a dovedit benefic și în eliminarea celulelor canceroase sau în topirea kilogramelor în plus.

Cum prepari rețeta care distruge cancerul?

Pentru acest remediu, ai nevoie de:
    • trei căni de miere organică
    • 4 căni de grâu germinat
    • 15 lămâi proaspete
    • 12 căței de usturoi
    • patru căni de nuci
Cum se prepară:
Într-un borcan de sticlă adaugă cele 4 căni de grâu, toarnă apă și lasă amestecul să stea peste noapte. După 10-12 ore, strecoară apa printr-un tifon și spală bine cerealele, apoi lasă-le în borcan. După 24 de ore vei obține germeni de grâu. Macină, apoi, usturoiul, nucile și grâul germinat. Într-o oală, taie cinci lămâi cu tot cu goajă și amestecă-le cu celelalte ingrediente. Stoarce restul lămâilor și pune sucul în compoziția obținută, până când obții o pastă omogenă. Mestecă cu o lingură de lemn, adăugând mierea, iar la final păstrează compoziția obținută la frigider. Se consumă după trei zile.

Cum se administrează?

Pentru ca acest preparat să fie eficient, trebuie să consumi 1-2 lingurițe cu jumătate de oră înainte de micul-dejun, prânz, cină și înainte să mergi la culcare. Urmează tratamentul până când termini pasta obținută și ține cont că nu este indicat să folosești această rețetă decât o dată pe an.
Acest amestec de ingrediente sănătoase îți dă energie, te menține tânără și te ajută să elimini toxinele, deoarece conține toate substanțele bioactive, proteinele, grăsimile vegetale, vitaminele, mineralele și carbohidrații necesari. Va îmbunătăți funcțiile glandelor și organelor interne și va ține departe bolile grave, precum cancerul.
Sursa foto: Shutterstock.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu