ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 10 octombrie 2014

LEGUMA care ucide 98% din celulele canceroase. "Americanii au fost uimiţi de rezultate"

de O.P.   •   10 Oct 2014   •   08:12 Comenteaza
LEGUMA care ucide 98% din celulele canceroase. "Americanii au fost uimiţi de rezultate" 442
Cercetătorii americani de la Universitatea Colorado au ajuns la concluzia că fiecare om are în corp celule canceroase, însă unii sunt predispuşi - din cauza imunităţii scăzute sau a unor factori ereditari - să declanşeze boala nemiloasă.

Companiile farmaceutice au lansat un adevărat război - scump şi greu de îndurat pentru pacienţi - împotriva cancerului. Tratamentele care distrug celulele canceroase dăunează stării de bine a pacientului, iar mulţi suferinzi ajung să renunţe pe drum.

Medicina naturistă scoate la iveală adevărate bijuterii care întăresc sistemul imunitar şi totodată distrug celulele canceroase. Una din aceste plante este leguma numită pepenele amar.



Aceasta planta este o leguma comuna in Asia, fiind numit “pepene amar.” Acesta este popular in randul populatiei din Okinawa, Japonia care are o durata lunga de viata. Sucul de pepene amar, diluat cu doar 5% apa, a aratat o potenta remarcabila in deteriorarea severa a tuturor celor patru linii celulare de cancer pancreatic, pe care cercetatorii le-au testat. Pepenele amar redus viabilitatea a doua linii de celule canceroase cu 90%, in timp ce la restul de doua linii procentul de distrugere a fost de 98%. Si a facut acest lucru dupa doar 72 de ore de tratament!
Cum actioneaza sucul de pepene amar asupra celulelor canceroase? Se stie ca acestea se hranesc cu glucoza pentru a supravietui. Pepenele amar distruge acest metabolism, infometand celulele canceroase care, ramase fara zahar, mor.

Aceste studii de laborator se pot aplica si animalelor si oamenilor? Da! Cercetatorii de la Universitatea din Colorado au dat soarecilor pepene amar si au observat ca animalele au avut o reducere cu 64% a dimensiunii tumorii pancreatice, fara efecte secundare! Acest nivel de eficienta bate cele mai frecvent utilizate medicamente pentru acest cancer letal.

http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu