ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 4 septembrie 2014

Ce se întamplă daca mănânci grepfruit timp de o săptămână. Rezultatele sunt fantastice

Grapefruitul are capacitatea de a purifica corpul, de a preveni cancerul, infectiile virale, si alte boli, dar nu trebuie sa tina locul altor medicamente, scrie BZI.ro.

 7398  1
 
Ce se întamplă daca mănânci grepfruit timp de o săptămână
Ce se întamplă daca mănânci grepfruit timp de o săptămână
Inainte de a incerca aceasta dieta cu grapefruit, trebuie sa va asigurati ca sunteti sanatosi si ca nu luati nici un medicament. Daca aceasta conditie este indeplinita timp de 7 zile, atunci puteti slabi 5 kg.
 
 
In fiecare dimineata, in timpul acestor sapte zile mancati grapefruit sau suc de grapefruit proaspat stors. Aceasta este o cerinta generala pentru toata saptamana.
Ziua 1
Mancati cate 1 grapefruit la micul dejun, pranz, cina, si de asemenea puteti sa adaugati iaurt degresat in cantitati nelimitate. Iaurtul ofera organismului multe proteine benefice si imbunatateste microflora stomacului si intestinelor, care previne ulcerul, gastrita si alte boli digestive, scrie bewoman.ro. Ar trebui sa beti apa in cantitati mari.
Ziua 2
Mancati un grapefruit la mic dejun, pranz, cina si multe fructe, struguri si banane. De asemenea, continuati sa beti multa apa.
Ziua 3
Dupa dimineata mancati grapefruit, apoi toata ziua mancati numai salate cu ulei de masline si otet. De asemenea sunt permise toate legumele proaspete. Nu uitat sa beti multa apa.
Ziua 4
La micul dejun mancati grapefruit, la pranz 250-300 g carne de pui fiarta (de preferabil alba) si o salata la alegerea dvs. Pentru cina, mancati iar o salata – tipul si cantitatea care va place. De-a lungul zilei, beti apa.
Ziua 5
La micul dejun mancati 1 grapefruit, la pranz beti multa apa.
Ziua 6
De dimineata mancati 1 grapefruit, la pranz peste la gratar si o salata, iar la cina, din nou mancati doar o salata.
Ziua 7
La micul dejun din nou mancati 1 grapefruit. Pentru masa de pranz si cina, mancati doua oua fierte cu salata verde, asezonata cu un pic de ulei de masline si otet de mere. Cand va veni a opta zi, veti vedea ca ati slabit 5 kiograme.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ce-se-intampla-daca-mananci-grepfruit-timp-de-o-saptamana-rezultatele-sunt-fantastice_1516629.html#ixzz3CM2XfNZa
Follow us: @realitatea on Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu