ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 23 iulie 2014

IMPORTANT! Fructele MIRACULOASE ce conţin substanţe mai PUTERNICE decât CHIMIOTERAPIA!
IMPORTANT! Fructele MIRACULOASE ce conţin substanţe mai PUTERNICE decât CHIMIOTERAPIA!
 Cercetătorii de la Universitatea din Baltimore au descoperit cel mai SĂNĂTOS fruct din lume! Potrivit studiilor oamenilor de știinţă, LĂMÂILE conţin substanţe MIRACULOASE care sunt mai puternice decât CHIMIOTERAPIA!

Cercetătorii au arătat, într-un studiu iniţial publicat în 2011, că sucul de LĂMÂIE este folosit în prevenirea CANCERULUI. Gustul este plăcut și NU produce efectele oribile ale chimioterapiei. Sursa iniţială a acestei informaţii este fascinantă: unul din cei mai mari producători de medicamente din lume, după testele de laborator efectuate timp de 20 de ani, începând din 1970, a relevat faptul că extractul de LĂMÂIE distruge celulele MALIGNE din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân , de prostată, pulmonar și pancreas, potrivit Ziua de cluj.
Lămâile, mai bune decât medicamentele utilizate în CHIMIOTERAPIE
Potrivit studiului, compușii chimici sunt de 10.000 de ori mai EFICIEN?I în tratarea CANCERULUI decât produsul Adriamycin, un medicament utilizat în mod normal chimioterapie, pentru încetinirea creșterii celulelor canceroase. Și ceea ce este și mai UIMITOR: acest tip de terapie cu extract de lămâie distruge numai celulele maligne canceroase și NU afectează celulele sănătoase.
Acesta este considerat, de asemenea, un LEAC împotriva infecţiilor bacteriene, dar și cauzate de ciuperci.
De asemenea, lămâile pot fi eficiente împotriva paraziţilor interni și a viermilor, ele reglează tensiunea arterială, iar în același timp combat stresul și tulburările nervoase.
Principiile simple ale dietei cu lămâie:
•    O ceașcă de apă caldă, cu o jumătate de lămâie stoarsă, băută dimineaţa pe stomacul gol ajută la eliminarea toxinelor acumulate în intestine în ziua precedentă. În același timp, vei preveni balonările, iar digestia va fi mult mai ușoară.
•    Adaugă suc de lămâie în orice: salată, supe și ciorbe, în ceaiuri. Mestecă încet, nu te grăbi să mănânci. Acesta este un mare defect al femeii active, care de cele mai multe ori își ia mesele cele mai importante, în special prânzul, în mare grabă. Consecinţele se manifestă prin stări de disconfort, balonări sau îngreunarea digestiei. Dacă nu te grăbești, porţiile vor părea mai mari, iar substanţele nutritive vor fi mai ușor absorbite de organism.
•    Bea doar apă cu lămâie. Nu e doar un slogan publicitar, ci o realitate. O cană mare de apă caldă sau ceai cu puţin suc de lămâie proaspăt stors sau cu câteva felii de fruct, la sfârșitul mesei, te ajută să metabolizezi grăsimile. Sucurile carbogazoase cu aromă de lămâie NU sunt indicate.

Alte principii, la fel de simple, care te pot ajuta să slăbești natural și să nu mai crești în greutate la loc
•    Mănâncă doar atunci când îţi este foame. Ideal este să iei trei mese pe zi, la distanţă de cinci ore, cu două gustări sănătoase între ele. Mâncatul excesiv și mai ales determinat de stres duce la afecţiunea numită “colon iritabil” care, pe lângă faptul că este extrem de neplăcut ca stare, poate avea consecinţe foarte serioase pentru sănătatea ta în viitor.
•    Atenţie la temperatura alimentelor și băuturilor! Aceasta influenţează condiţia splinei, “bateria noastră” de energie, precum și a altor organe. Este de preferat consumul alimentelor, băuturilor și al apei la temperatura camerei sau ușor încălzite.
 


Autor: Income magazine
Sursa: incomemagazine.ro  Miercuri, 23 Iulie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu