ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 6 iunie 2014

CAFEAUA VERDE: Bomba de SLĂBIRE care nu te îmbolnăveşte


CAFEAUA VERDE: Bomba de SLĂBIRE care nu te îmbolnăveşte
Cafeaua verde este cunoscuta astazi ca una dintre cele mai revolutionare metode de slabire.
DE CE CAFEA VERDE?
Caufeaua verde se refera de fapt la boabele de cafea care nu sunt prajite, de aceea au culoarea verde. Prin pajire, boabele de cafea capata culoare bruna si pierd o parte din proprietatile naturale, dar si din proprietatile de slabire si detoxifiere.
cafea verde slabire
CUM AJUTA CAFEAUA VERDE IN SLABIRE?
Boabele necoapte de cafea contin o substanta minune – acidul clorogenic (ACG) – o substanta care, in combinatie cu cafeina:

stimuleaza arderea grasimilor din organism,
scade absorbria zaharului la nivelul tubului digestiv,
scade glicemia
impiedica formarea de noi depozite grase.

Prim urmare, cafeaua verde nu doar ajuta in slabire, ci previne si efectul yo-yo, mentinand silueta pe termen lung.
DIETA CU CAFEA VERDE
Poti alege suplimentele alimentare pe baza de cafea verde sau cafea verde macinata. Fie iei zilnic suplimentele, fie bei o ceasca de cafea verde cu o jumatate de ora inainte de masa.
Dieta cu cafea verde se poate prelungi pe parcursul a luni de zile, fiind o metoda de slabire fara riscuri importante asupra sanatatii. Pentru ca este usor hipoglicemianta (scade glicemia), este posibil ca in primele saptamani de administrare a cafelei verzi sa suferi, cand si cand, o usoara stare de rau. Aceasta stare este trecatoare si reprezinta dovada clara ca aceasta metoda de slabire functioneaza.
Este indicat sa incerci si un regim alimentar sanatos si sa gasesti timp pentru miscare. Asociind un stil de viata cat mai sanatos in dieta cu cafea verde, te vei bucura de rezultate incredibile in timp cat mai scurt. Nu este necesar sa renunti la “bunatati”, dar le poti consuma in cantitati mai mici. Daca nu reusesti, poti mentine stilul de viata obisnuit in dieta cu cafea verde, insa ritmul de slabire va fi mai lent.
Nu uita sa bei multa apa, peste 2 litri/zi. Este necesar un consum ridicat de lichide pentru a ajuta procesele metabolice accelerate de dieta cu cafea verde. De asemenea, consumul adecvat de lichide ajuta si in eliminarea toxinelor din organism – cafeaua verde avand si efecte intens detoxifiante.
Studiile demonstreaza – cafeua verde are rezultate incredibile
Fiind atat de celebra, dieta cu cafea verde a intrat si in atentia nutritionistilor si cercetatorilor. Astfel ca un numar foarte mare de studii au fost realizate si publicate, fara limita de limba sau de rasa umana. Studiile demonstreaza ca cei care au luat suplimente cu cafea verde, indiferent de tara sau de rasa, au pierdut pana la 35% din greutate, in timp ce loturile placebo au pierdut 0,5-1% din greutate.
cafea verde slabire
„Studiile arata ca extractul de cafea verde este cu adevarat eficient in slabire”, relateaza ladieta.ro

Pentru ca dieta cu cafea verde accelereaza foarte mult metabolismul, este indicat sa ceri parere medicului. Dieta cu cafea verde poate fi interzisa in anumite afectiuni (unele afectiuni cardiovasculare, hipertiroidie, boli intesinale, tulburari neurologice etc.), dar si in sarcina.
Sursa: Healthy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu