ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 26 iunie 2014

  Beneficiile uimitoare ale piersicilor pentru sanatate si silueta!
 Beneficiile uimitoare ale piersicilor pentru sanatate si silueta! Umple-ti frigiderul vara aceasta cu cat mai multe piersici! Aceasta sunt pline de vitamine si au numeroase beneficii pentru sanatate. In plus, ele te ajuta sa dai jos si kilogramele in plus, fara niciun efort.
Iata cateva dintre motivele pentru care este bine sa introduci in meniul tau zilnic piersicile:
1. Sunt foarte racoritoare
O singura muscatura dintr-o piersica suculenta te va ajuta sa te racoresti instant. Sucul lor este delicios si ideal pentru zilele caniculare. In plus, ele tin si de foame, asa ca nu ezita sa le pui in bagajul tau, mai ales daca pleci pentru cateva ore bune de acasa.
2. Contin putine calorii
Vara este anotimpul perfect pentru a slabi, deoarece fructele sunt din belsug. Pierisicile te pot ajuta sa dai jos rapid kilogramele in plus, deoarece contin foarte putine calorii. Pune-le asadar cat mai la indemana, daca vrei sa stai departe de dulciuri.
3. Sunt pline de vitamina A
Corpul tau are nevoie de vitaminaA pentru a avea o imunitate cat mai puternica. Pierisicile sunt unele dintre fructele cu cele mai mare continut de vitamina A, un antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi si reduce riscul aparitiei bolilor de inima sau cancerului.
Piersicile contin, de asemenea, beta-caroten, pe care organismul tau il transforma in vitamina A si o utilizeaza pentru sanatatea ta.

4. Sunt o sursa bogata de fibre
Piersicile au un continut mare de fibre, care au rolul de a controla digestia si nivelul colesterolului. De asemenea, fibrele mentin senzatia de satietate mai mult timp, asa ca, daca vrei sa slabesti fara efort, mananca in fiecare zi cat mai multe piersici.
5. Alunga stresul si anxietatea
Piersicile sunt o sursa bogata de magneziu si vitamina B, care te ajuta sa tii la distanta stresul si anxietatea, pastrand echilibrul sistemului nervos. Vitamina B prezenta in piersica te ajuta sa fii mai fericita, avand efecte asemanatoare serotoninei, numita si "hormonul fericirii".

Autor: Elle.ro
Sursa: www.ele.ro  Miercuri, 25 Iunie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu