Bei cafea? Te ţii la distanţă de o gravă problemă de sănătate!
Autor:
Creşterea consumului zilnic de cafea ar putea reduce riscul de
îmbolnăvire de diabet, a anunţat o echipă din Statele Unite ale Americii
şi Singapore într-un studiu.
Pornind de la trei studii americane efectuate pe 120.000 de persoane, în cea mai mare parte angajaţi din sistemul medical, cercetătorii au stabilit o legătură între suplimentarea consumului zilnic de cafea cu o ceaşcă şi jumătate, timp de patru ani, şi reducerea cu 11% a riscului de îmbolnăvire cu diabet de tip 2, cea mai frecventă formă a acestei maladii.
Reducerea consumului zilnic de cafea cu două ceşti a crescut riscul de diabet cu aproximativâ 18%.
/
Pornind de la trei studii americane efectuate pe 120.000 de persoane, în cea mai mare parte angajaţi din sistemul medical, cercetătorii au stabilit o legătură între suplimentarea consumului zilnic de cafea cu o ceaşcă şi jumătate, timp de patru ani, şi reducerea cu 11% a riscului de îmbolnăvire cu diabet de tip 2, cea mai frecventă formă a acestei maladii.
Reducerea consumului zilnic de cafea cu două ceşti a crescut riscul de diabet cu aproximativâ 18%.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu