ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

sâmbătă, 28 iunie 2014

Apa alcalină, sursă de sănătate. Andreea Marin îţi arată cum se prepară acasă
Apa alcalină, sursă de sănătate. Andreea Marin îţi arată cum se prepară acasă  Andreea Marin și-a schimbat complet, în ultimul an, stilul de viaţă, iar o dată cu acest pas, vedeta a învăţat să acorde o mare importanţă alimentaţiei. Ea a slăbit consumând legume și fructe în stare naturală sau sub formă de sucuri și bea apă alcalină pentru a reechilibra nivelul acid din organism.
În perioada de detoxificare petrecută la clinica din Bodrum, Andreea Marin a învăţat de la experţi în nutriţie ce înseamnă o alimentaţie corectă.
"Am înţeles ce înseamnă să bei apă alcalină, cu un PH aproape de 10 ca valoare, necesar corpului tău pentru purificare și pentru a contrabalansa agresiunea atâtor produse acide pe care le consumăm.
Și e simplu: obţii apă alcalină punând sucul stors dintr-o jumatăte de lămâie într-un litru și jumătate de apă plată cu un PH cât mai bun, ce trebuie verificat pe eticheta, dar atenţie – apa rămâne alcalină dacă e ţinută în sticlă, nu în recipient de plastic.
În loc de lămâie mai poţi folosi fie o linguriţă de bicarbonat, fie picături alcaline de la farmacie ce conţin multe minerale, fie oţet de mere. Bea de exemplu un pahar mare dimineaţa cu minim 15 minute înainte de micul dejun și vei vedea efectul imediat".
La ce folosește apa alcalină?
Apa alcalina conduce la neutralizarea mediului acid din organism. Acesta este produs de cei peste 3000 de aditivi cunoscuţi, de lipsa totală a mișcării și de excesul de grăsimi animale. De asemenea, dietele hiperproteice pe care le ţinem în curele de slăbire ne cresc aciditatea.
Mediul acid al organismului afectează calitatea lichidelor vitale din corp, sânge și limfa. Pe acest fond acid apar multe boli grave, printre care și cancerul.
Chiar daca consumaţi apă alcalină, nu neglijaţi dieta. Alimentele care reușesc același lucru sunt legumele și fructele crude, în special cele de culoare verde. În plus, dieta pentru un mediu intern alcalin trebuie să includ brânza degresata, nucile, alunele, fisticul, migdalele și fasolea. De asemenea, cele mai imporatnt alimente alcaline sunt: frunzele de ţelină (apio), castravetele, varza kale, spanacul, brocoli, ardeii, avocado.

Autor: Unica.ro
Sursa: www.unica.ro  Sambata, 28 Iunie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu