MIT DEMONTAT despre MÂNCAREA BIO |
Mâncarea organică NU reduce riscul de cancer la femei. Este concluzia unui studiu efectuat la prestigioasa universitate Oxford. Conform acestuia, peste 600.000 de femei, care au consumat fructe și legume organice timp de nouă ani, nu au fost cu nimic mai protejate în faţa bolii. Dimpotrivă, cercetătorii au observat că incidenţa cancerului la sân a fost mai mare în rândul femeilor care au consumat așa numita "mâncare sănătoasă". Descoperirea dă peste cap teoriile conform cărora produsele organice ne feresc de boli și, mai ales, de cancer. Studiul celor de la Oxford concluzionează și că NU există o legătură clară între pesticide și cancerul la sân sau de ţesut moale. |
Autor: Realitatea.net Sursa: www.realitatea.net Sambata, 29 Martie 2014 |
sâmbătă, 29 martie 2014
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu