ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

luni, 10 martie 2014

 Facebook si Youtube, interzise dupa 30 martie
Facebook si Youtube, interzise dupa 30 martie
Utilizatorii Facebook si Youtube din Turcia nu vor mai avea acces la aceste site-uri, dupa data de 30 martie.

  Cel putin, asta sustine premierul turc Recep Tayyip Erdogan, implicat intr-un scandal politico-financiar. Acesta a amenintat cu interzicerea celor doua site-uri in Turcia, dupa alegerile municipale din 30 martie. Declaratia a fost facuta intr-un interviu difuzat joi seara, potrivit presei internationale.
“Sunt noi masuri pe care le vom lua in acest domeniu dupa 30 martie (…) inclusiv interzicerea (YouTube si Facebook)”, a declarat Erdogan pentru postul de televiziune privat turc ATV.
Premierul este acuzat inca din decembrie de coruptie, alaturi de alti zeci apropiati ai regimului, directori, alesi sau functionari de rang inalt. Opozitia cere demisia lui Erdogan, mai ales dupa scandalurile din ultima vreme.
Pe internet au aparut mai multe conversatiile telefonice purtate de Erdogan. Acestea il incrimineaza, insa autenticitatea lor nu a fost stabilita definitiv. Premierul ii cerea fiului sau sa ascunda sume mari de bani sau evoca un comision considerat insuficient, platit de un grup industrial.
Seful Guvernului a incercat sa se apere, aratandu-se indignat ca i-au fost ascultate discutiile telefonice, spunand ca e vorba de o inscenare.

Autor: eNational.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu