ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 21 martie 2014

Dieta cu miere şi scorţişoară - te scapă de kilogramele în plus

ieri, 13:00

Combinaţia de miere şi scorţişoară este una minune, cu efecte extrem de benefice asupra organismului tău. Nu doar că te va ajuta să elimini din kilogramele în plus, dar îţi va oferi şi sănătate.

Dieta cu miere şi scorţişoară - te scapă de kilogramele în plus
Nu există o dietă anume care să aibă la final rezultate aşa cum vezi doar în filme. Totul ţine de disciplină, mici reguli pe care să ţi le impui, perseverenţă şi exerciţii fizice. Deşi majoritatea celor care vor să slăbească cam ocolesc şedinţele de sport, ele vă pot ajuta la menţinerea sănătăţii şi a prelungirii vieţii.
Pentru că distracţie şi pentru că informaţie! Noi te placem,  tu ne PLACI?
Dieta cu miere şi scorţişoară ajută la stimularea metabolismului, a arderii caloriilor, etc. Mierea este un medicament natural, pe care nu ar trebui să o evitaţi, în cazul în care puteţi consuma acest produs apicol.
Mierea ajută la scăderea riscului bolilor de inimă, a colesterolului, are vitamine, minerale, aminoacizi şi antioxidanţi. Mierea are un indice glicemic mai scăzut decât zahărul, astfel că organismul o absoarbe încet, fără a dezechilibra secreţia de insulină şi pancreasul.
Scorţişoara stabilizează nivelul de zahăr din sânge, îmbunătăţeşte funcţia insulinei, previne depozitarea grăsimilor în organism.
Combinaţia de miere-scorţişoară nu poate aduce decât un plus de vitalitate organismului, scade pofta de dulce, ajută sistemul digestiv, elimină paraziţii, fungii şi bacteriile din intestine.
Nu vei slăbi cât doreşti peste noapte, dar procesul de slăbire va fi într-un mod sănătos, fără a avea restricţii la majoritatea alimentelor din dieta ta.
Cum se prepară amestecul minune: 1 cană de apă fiartă şi răcită, 1 linguriţă scorţişoară pudră şi 1 lingură miere de albine.
Preparare: Într-un vas se spune scorţişoara, se adaugă cana cu apă fierbinte. Se lasă la opărit 15 minute, iar după ce amestecul s-a răcit se adaugă şi mierea. Bea o jumătate de cană dimineaţa, cealaltă jumătate seara, de preferat cu jumătate de oră înainte de a lua masa sau de a te culca. După preferinţe se pot mări cantităţile, astfel că poţi bea mai mult din amestec pe parcursul unei zile.
Poţi ţine dieta cât timp doreşti, până la eliminarea kilogramelor nedorite. Dacă vei adăuga şi minim jumătate de oră de sport aproape în fiecare zi vei avea doar de câştigat.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa:
curademiere.ro
Sursa-foto:
wallpaperscraft.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu