ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

sâmbătă, 29 martie 2014

7 motive pentru care vei iubi oţetul din cidru de mere
7 motive pentru care vei iubi oţetul din cidru de mere Otetul din cidru de mere este un produs intrat relativ recent in atentia oamenilor. Multe vedete il folosesc pentru a slabi.
Iata cateva beneficii ale otetului din cidru de mere.
1. Detoxifiere
Bogat in minerale, vitamine si enzime, otetul din cidru de mere este indicat in orice cura de detoxifiere. Acizii unici din acest produs elimina toxinele si stimuleaza circulatia sangelui, astfel incat ficatul sa lucreze si mai eficient. In antichitate, se spunea despre otetul din cidru de mere ca purifica sangele.
2. Ajuta la slabit
Otetul din cidru de mere poate fi de ajutor si in curele de slabire, pentru ca stabilizeaza nivelul glicemiei si astfel controleaza apetitul. Una-doua lingurite de otet din cidru de mere inainte de masa sunt suficiente pentru a se instala mai devreme senzatia de satietate.
3. Ajuta digestia
Otetul din cidru de mere ajuta digestia, reduce simptomele refluxului gastric si calmeaza tulburarile aparute in urma consumarii unor alimente-problema.
4. Ajuta pielea
Otetul din cidru de mere vine si in ajutorul pielii, mai ales in cazurile de acnee, atat prin uz intern, cat si extern. O ceasca de otet din cidru de mere, combinata cu sare Epsom (sare amara) in cada, inlatura toxinele de pe piele
5. Indeparteaza negii
Inmoaie in otet din cidru de mere o tableta de bumbac si tine-o peste noapte pe neg. Repeta in fiecare seara, pana cand negul dispare.
6. Grabeste vindecarea
Otetul din cidru de mere are proprietati antibacteriene si antiseptice, gratie vitaminelor, mineralelor si enzimelor pe care le contine, ajutand astfel la grabirea vindecarii.
7. Face parul moale si stralucitor
Acidul acetic, principalul ingredient din otetul din cidru de mere, indeparteaza toxinele accumulate din produsele de styling, lasand in urma un par moale si stralucitor. De asemenea, otetul din cidru de mere echlibreaza nivelul pH-ului din par, elimina bacteriile si te scapa de matreata.
 

Autor: Sfatulparintilor.ro
Sursa: sfatulparintilor.ro  Vineri, 28 Martie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu