ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

sâmbătă, 8 februarie 2014

Slăbește în funcţie de grupa sangvină!
 Slăbește în funcţie de grupa sangvină! Fiecare organism reacţionează diferit la anumite alimente, iar unele dintre acestea pot fi chiar dăunătoare pentru sănătate. Grupa de sânge indică cel mai bine care sunt alimentele pe care organismul le va asimila mai ușor și vor accentua pierderea în greutate.
Grupa de sânge O (I)
Această grupă sangvină este cea mai veche și cea mai des întâlnită. Persoanele care au grupa de sânge O (I) au tractul digestiv bun și un sistem imunitar sănătos. Pentru a se menţine în formă, persoanele cu această grupă sangvină au nevoie să facă mult sport și să mănânce carne roșie, cum ar fi vită și oaie, dar și carnea albă, de pui și de pește. Produsele lactate și cerealele sunt mai puţin benefice pentru aparatul digestiv. Glutenul încetinește metabolismul și provoacă creșterea în greutate.
Grupa de sânge A (II)
Persoanele cu grupa sangvină A (II) au un tract digestiv mai sensibil, de aceea au nevoie de alimente naturale, ecologice. Pentru a se menţine în formă, trebuie să excludă din meniu carnea și produsele lactate, deoarece acestea încetinesc metabolismul și pot provoca apariţia bolilor de inimă. Produsele pe bază de grâu trebuie consumate cu moderaţie.
Cele mai bune produse pentru persoanele cu grupa de sânge A (II) sunt legumele, fructele, uleiurile vegetale și cerealele. Mai pot adăuga în dieta zilnică seminţe de floarea soarelui, migdale și nuci. Dacă-și doresc să slăbească, trebuie să mănânce cât mai multe alge, fructe de mare, sare iodată, ficat de pui, spanac și varză.

 

Grupa de sânge B (III)
Cu un sistem imunitar puternic, persoanele cu grupa de sânge B (III) sunt mari consumatoare de produse lactate. Porumbul, hrișca, lintea, arahidele și seminţele de susan duc la creșterea în greutate. Aceste produse încetinesc metabolismul și pot provoca hipoglicemie. De asemenea, nu se recomandă să mănânce alimente care conţin gluten deoarece pot apărea reacţii alergice. Cea mai bună dietă pentru persoanele cu grupa sangvină B (III) trebuie să fie bazată pe legume verzi, carne slabă, ouă, produse lactate cu un conţinut redus de grăsimi și ceai de lemn dulce.
Grupa de sânge AB (IV)
Pentru a pierde în greutate, persoanele cu grupa sangvină AB (IV) trebuie să consume carne în cantităţi limitate și să o combine cu multe legume și caș. În plus, pot introduce în meniul zilnic fructe de mare, cu excepţia celor din conserve, afumate sau uscate, alge și ananas.
Fasolea, porumbul, hrișca, susanul, lintea, alunele și grâul sunt produse interzise dacă se dorește o pierdere în greutate semnificativă.

Autor: Click.ro
Sursa: www.clickpentrufemei.ro  Joi, 6 Februarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu