ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

duminică, 16 februarie 2014

 9 bauturi sanatoase pentru organism
9 bauturi sanatoase pentru organism In loc de a bea sucuri bogate in calorii goale si ingrediente nesanatoase, mai bine alegeti sa beti bauturi sanatoase facute chiar de dvs acasa.
Selectati una din urmatoarele noua bauturi sanatoase pentru organism:

Apa
Aceasta este cea mai sanatoasa bautura pentru noi. Apa este necesara pentru toate procesele care au loc in corpul nostru, aceasta este o componenta majora de sange. Daca beti 8 pahare de apa pe zi veti mentine o sanatate optima pentru corpul dvs.

Suc de rodie
Studiile arata ca sucul de rodie este plin de antioxidanti care lupta impotriva inflamatiei, bolilor cardiovasculare si unele forme de cancer. Aveti nevoie doar de o ceasca pe zi.

Suc de morcov si portocale
Exista multe beneficii ale legumelor proaspat stoarse, cum ar fi morcovi, castraveti, telina si legume cu frunze de culoare inchisa (spanac si salata). Aceasta este o modalitate usoara de a aduce mai multe tipuri diferite de legume, care sunt bogate in vitamine si minerale in dieta. Beneficiile lor sunt reducerea inflamatiei, purificarea corpului, si reglementarea intestinelor chiar eliminarea excesului de greutate, scrie http://bewoman.ro

Iaurt (chefir)
Aceasta este o bautura din lapte fermentat, initiat de catre Mongolia si Tibet si este foarte popular in Rusia si fostele republici sovietice. Bautura este bogata in calciu, magneziu si vitamina B12. Acesta ofera o doza sanatoasa de probiotice care ajuta la mentinerea bacteriilor bune din intestin si stimuleaza sistemul imunitar.

Ceai de ghimbir
Stim cu totii ca o ceasca de ceai de ghimbir calmeaza durerile de stomac si ajuta cu greata. Radacinile plantei contin compusi puternici anti-inflamatorii, care pot calma durerea de artrita.

Suc de sfecla rosie
Sucul de sfecla rosie scade tensiunea arteriala si creste durabilitatea corpului. Mai mult, creste fluxul sanguin la nivelul creierului la persoanele in varsta, care pot incetini progresia de dementa.

Must
Nu-l confundati cu vin. Sucul de struguri proaspat de struguri negri protejeaza inima, contine antioxidanti si reduce riscul de formare a cheagurilor de sange, elimina nivelul de (LDL) colesterol “rau” si scade tensiunea arteriala.

Suc de lamaie
Acesta ajuta la digestie si curata ficatul. Acest fruct citric contine cantitati mari de vitamina C, care stimuleaza imunitatea si protejeaza impotriva unor forme de cancer.

Milkshake
Acesta este ideal pentru micul dejun ideal, deoarece laptele si fructele creeaza o bautura echilibrata si hranitoare. Iata ce sa puneti in blender pentru a face rapid un milkshake:
-capsuni – acestea sunt bogate in antioxidanti, vitamina C si sarace in calorii.
-banane – contine o multime de potasiu si zaharuri naturale.
-iaurt – este bogat in calciu si este o sursa buna de proteine.


Autor: Alina
Sursa: bewoman.ro  Joi, 13 Februarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu