ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

duminică, 2 februarie 2014

10 beneficii ale ginsengului

beneficii ginsengGinsengul este o planta asiatica folosita de mii de ani in medicina traditionala. Ginsengul contine heterozide, acizi aminati, minerale, vitamine si enzime, substante esentiale pentru o buna functionare a organismului. Planta a disparut aproape complet din flora spontana si este cultivata acum pe mari suprafete de teren, in principal in Coreea. Ginsengul elimina stresul, combate efectele secundare ale dereglarilor glandei tiroide si protejeaza de infectiile genitale. Iata 10 beneficii ale ginsengului.
1. Ginsengul stimuleaza libidoul
Ginsengul imbunatateste functia erectila si stimuleaza libidoul. In acest caz este recomandat un tratament de trei luni cu un gram pe zi de radacina uscata de ginseng. Poti pune ginsengul in supa sau intr-un cocktail de fructe.
2. Ginseng pentru piele uscata
Ginsengul are efecte pozitive in cazul pielii uscate. Fa un tratament fitoterapeutic de maximum trei luni, luand zilnic un comprimat care contine 15 mg de extract uscat de ginseng, 15 mg de extract uscat de ginkgo si 15 mg de extract uscat de coada soricelului.
3. Ginseng pentru memorie si concentrare
Ginsengul imbunatateste capacitatea intelectuala. Daca nu mai esti atent, nu te mai poti concentra sau ai dificultati de memorare, fa o cura de 45 de zile cu ginseng. Pentru stimularea functiei cognitive este recomandat un tratament cu 1,5 g de pudra micronizata sau 300 mg de extract uscat in comprimate.
4. Ginseng pentru riduri
Bogat in acizi aminati, vitamine si minerale, ginsengul atenueaza ridurile. Mai mult, are rezultate bune si asupra efectelor generale de imbatranire a organismului. Alte beneficii ale ginsengului, in paginile urmatoare
Pagini: 1 2 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu