ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 17 ianuarie 2014

TOP 5 plante care ard grăsimile
TOP 5 plante care ard grăsimile Diferite studii au demonstrat eficacitatea și siguranţa fitoterapiei în reducerea poftei de mâncare și controlul greutăţii. Există plante pe care le puteţi adăuga la dieta dumneavoastră ca suplimente, ceaiuri și alimente care vă vor ajuta la pierderea în greutate.
Acţiunea anumitor plante are efect asupra organismului dând astfel senzaţia de saţietate. Vorbim despre plante diuretice, care determină organismul să elimine excesul de apă și plante stimulente ce ajută organismul să arda mai multe calorii.
Alcachofa (cunoscută și sub numele de „anghinare”) conţine cinarină (detoxifiează organismul, curăţă ficatul),  inulină (fibră alimentară complexă, care favorizează eliminarea excesului de apă) și polifenoli (distrug celulele grase și intensifică arderile). Aceste substanţe hiperactive acţionează la nivelul metabolismului și, astfel, sunt topite simultan depozitele de grăsime și depunerile de celulită.
Ceaiul verde –una dintre cele mai populare plante medicinale- pe lângă faptul că este diuretic are și efect de stimulare a sistemului nervos central datorită cofeinei. Este recomandat în timpul curelor de slăbire, deoarece favorizează arderea caloriilor, stimulează mobilizarea grăsimilor, reduce asimilarea glucidelor și lipidelor alimentare.
Alga spirulina- crește și se dezvoltă în medii diferite, este comercializată pe plan internaţional ca supliment alimentar de calitate excepţională și nu ca medicament deși numeroase studii indică valoarea sa terapeutică. Produce saţietate și este un supliment ideal în reducerea poftei de mâncare; în compoziţia sa regăsim minerale necesare pentru organismul nostru.
Brusturele  poate ajuta,  în reducerea senzaţiei de foame și, astfel, ajută la pierderea în greutate. Cel mai bun mod de a folosi rădacina de brusture este următorul: se fierbe apa, se toarnă peste o rădacina de brusture uscată urmând ca infuzia să se bea între mese.
Ananasul conţine bromelain, o enzima care se găsește în cantitate mare în ananas și are proprietatea de a descompune proteinele. Astfel bromelainul drenează, are acţiune purgativă și detoxifică. Din această cauză, ananasul este folosit la scara largă în curele de slabire. Numeroasele minerale pe care le conţine acest fruct ajută, de asemenea, la menţinerea în organism a unui echilibru între acizi și baze.

Autor: Csid.ro
Sursa: www.csid.ro  Vineri, 17 Ianuarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu