ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 12 decembrie 2013

Tratament cu miere si hrean pentru tuberculoza

miere si hrean pentru tuberculozaTuberculoza este o boala care necesita un tratament de durata. Pe langa tratamentul medicamentos, bolnavii de tuberculoza trebuie sa aiba o buna igiena de viata, sa se odihneasca si sa manance sanatos. Tratamentul cu miere si hrean pentru tuberculoza se administreaza cel putin sase luni, iar in completare sunt recomandate ceaiuri din plante medicinale.
Da pe razatoare 1-2 radacini de hrean, pe care il vei amesteca cu 500 g de miere poliflora, de preferinta de faneata. Ia cate o lingurita din acest amestec, cu o ora inaintea mesei de pranz si inaintea cinei.
Ceaiuri din plante pentru tuberculoza
Amesteca 40 g de coada-calului, 40 g de frunze de podbal si 20 g de flori de tei. Fa un decoct din 5 linguri de amestec din aceste plante in 1,5 l de apa. Bea 3-4 cani pe zi, indulcite cu miere de albine.
Amesteca 20 g de coada calului, 15 g de troscot, 20 g frunze de podbal, 5 g frunza de menta, 15 g rizomi de pir, 5 g fructe de ienupar, 20 g conuri de hamei. Fa un decoct dintr-o lingura de amestec la o cana de apa. Bea 2-3 cani pe zi.
Amesteca 40 g de macese, 40 g de fructe de catina, 10 g frunze de urzica, 10 g frunze de ciubotica cucului. Fa o infuzie din doua linguri de amestec la o cana de apa, din care vei bea 1-2 cani pe zi. Acest ceai este recomandat indeosebi in perioada de iarna si de primavara.
Formula As
http://www.curademiere.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu