ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

sâmbătă, 28 decembrie 2013

Soluții minune pentru pielea uscată

13 septembrie 2012 | Elena Diaconu



Treatează pielea uscată, deshidratată sau sensibilă cu următoarele remedii naturale. Rezultatele benefice se vor vedea încă de la primele utilizări.
Folosește sare de mare sau sare Epsom
Când îți faci baie, adaugă în cadă o lingură de sare de mare și o jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu. Înmoaie buretele în apă și masează-ți ușor pielea pentru a îndepărta în mod eficient celulele moarte.
Sarea Epsom este și ea un remediu eficient pentru pielea uscată. După ce ți-ai făcut duș, freacă-ți ușor pielea (trebuie să mai fie încă umedă) cu puțină sare Epsom. Aceasta are rolul de a exfolia pielea, redându-i în scurt timp catifelarea.
Aplică pe față câteva pliculețe de ceai
Ceaiul, în special cel verde, conține o cantitate mare de antioxidanți care previn efectele nocive ale radicalilor liberi asupra pielii. Atât consumarea ceaiului, cât și folosirea externă a pliculețelor lasă tenul luminos și mătăsos.
Prepară o loțiune pe bază de lapte și ulei din semințe de grepfrut
Acidul lactic din compoziția laptelui ajută la exfolierea celulelor moarte, în timp ce uleiul din semințe de grepfrut oferă pielii o cantitate impresionată de antioxidanți.
Pentru prepararea loțiunii ai nevoie de o cană de lapte praf și  o lingură de ulei din semințe de grepfrut. Amestecul se aplică pe piele și se lasă să acționeze 10-15 minute, după care se îndepărtează cu apă călduță.
http://www.clickpentrufemei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu