ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

marți, 3 decembrie 2013

Așa poți elimina energiile negative!




03 decembrie 2013 | Monica Georgescu




Treci printr-o perioadă mai grea? S-au adunat multe şi vrei să ştii cum treci peste durerea acumulată? Cea pe care o simţi în piept şi care nu te lasă să dormi liniştită? Noi îți oferim câteva sfaturi simple.
Dilemele spirituale ce ne cuprind câteodată şi care ne induc o oarecare stare de tristeţe, se pot transforma destul de repede în depresii cu o durată de mai multe luni. Şi, deşi primul gând este să cauţi ajutor medical, află că poţi încerca şi altfel de remedii. Iată!
Meditează
Rugăciunea și meditația pot fi primele „arme” cu care te poţi apăra de depresii şi gânduri negre. Roagă-te pentru tine, pentru cei dragi ţie sau fă rugăciuni de mulţumire, pentru toate acele lucruri care te întregesc. Meditația, în afară că reprezintă o mare eliberare de stresul fizic și, în acelaşi timp, un mod bun de a reduce tensiunea arterială, poate oferi vindecare mai profundă pentru problemele create sau aflate în mintea ta.
Fă-ţi un set de ritualuri
Dacă urmezi un ritual în toate practicile tale spirituale, facilitezi vindecarea. Scrie pe o hârtie toate dorințele tale şi apoi arde-le. Este o practică comună. Vizualizează acele dorinţe, canalizează-ţi energia către ele şi fii răbdătoare.
Fă curat în casă
Curăţarea generală a casei este în sine, o practică menită să îndepărteze energiile negative acumulate. În plus, aeriseşte zilnic încăperile şi dă foc la bucheţele de salvie sau aprinde lumânări cu ulei de salvie, pentru a curăţa mediul. Poți plasa, de asemenea, o oglindă pe ușa pentru a reflecta toate relele înapoi către sursă.
Accesorii pentru stimularea energiei pozitive
Dacă îţi plac, îţi poţi achiziţiona diverse cristale şi pietre cu acţiune de talisman, adică protectoare şi vindecătoare. O bucată de hematită poate reduce durerile de cap și stresul acumulat după o zi grea la muncă. Cuarţul roz invită dragostea în viaţa ta, iar ochiul de tigru alungă dedeochiul.
http://www.clickpentrufemei.ro/addons/themes/click/img/logo.png

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu