ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 12 decembrie 2013

Alimentul lunii: Beneficiile consumului de ANANAS


Alimentul lunii: Beneficiile consumului de ANANAS
Ideal pentru lunile reci, energizant si plin de vitamine, stimuland totodata arderea grasimilor: alimentul lunii.Un fruct apreciat pentru beneficiile sale aduse sanatatii, tot mai “in voga” in ultima perioada si pe meleagurile noastre, este considerat ananasul.
STII CAT DE BENEFIC ESTE PENTRU SANATATE ANANASUL?
Specialistii sustin ca acest fruct este un tonic excelent pentru organism, fiind indicat in toate situatiile de oboseala fizica si psihica. Ananasul este plin de vitamine si substante active care te ajuta sa iti reincarci depozitele energetice.
beneficiile ananasului
ANANASUL ELIMINA VIERMII INTESTINALI
O parcticularitate a ananasului o reprezinta capacitatea sa antihelmintica. Consumat dimineata, pe stomacul gol, ananasul ajuta la eliminarea viermilor intestinali. Atentie insa, persoanele care sufera de afectiuni gastrice nu au indicatia de a consuma fructe acide pe stomacul gol.
ANANASUL ESTE UN BUN PROTECTOR HEPATIC
Ananasul stimuleaza secretia biliara a ficatului si ajuta in metabolismul grasimilor si colesterolului. Ananasul este considerat un bun tonic hepatic, fiind un aliment indicat in perioadele de suprasolicitare, perioade care uzeaza ficatul.
ANANASUL STIMULEAZA ARDEREA GRASIMILOR
Acest fruct este foarte apreciat in curele de slabire, accelerand metabolismul si intensificand arderea grasimilor. ananasul contine o enzima renumita in lumea medicala, numita bromelanina sau “enzima care mananca grasimea”.
Ananasul regleaza tensiunea
Ananasul este un fruct indicat celor cu risc de boli cardiovasculare, avand rol in scaderea tensiunii arteriale, dar si in scaderea coagubilitatii sangelui, prevenind aparitia cheagurilor. Pentru cei cu tulburari de coagulare, este indicat sa intrebe medicul in privinta dietei permise.
Ananasul este un extraordinar antioxidant
Daca alegeti sa urmati cure de detoxifiere cu fructe, atuci nu uitati sa introduceti in meniu si ananasul. acest fruct este bogat in antioxidanti si stimuleaza activitatea sistemului imunitar.
Sursa: Healthy
http://www.napocanews.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu