ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Vitamine care te ajută să scapi de acnee

29 noiembrie 2013 | Sorina Severin



Ai încercat nenumărate produse de curățare a tenului, dar totul pare să fi fost fără rost pentru că punctele negre tot se încăpățânează să apară. Ce spui de un tratament pe bază de vitamine?
Vitamina A
Se găsește în retinol, unul dintre cele mai recomandate remedii pentru acnee. Are rolul de a stimula regenerarea celulară, iar în același timp curăță porii de impurități. Poate fi utilizată drept compus al unor creme și loțiuni de curățare, dar este la fel de eficientă și dacă mănânci alimente bogate în vitamina A, precum peștele gras.
Complexul de vitamine B                   
O cauză a apariției acneei este stresul. Acesta îmbătrânește prematur tenul și-i agravează problemele. Vitamina B2 se regăsește în legume verzi, carne, ouă, lapte și cereale integrale. Vitamina B3 îmbunătățeste circulația sângelui, reduce colesterolul și contribuie la arderea mai rapidă a a grăsimilor și a zaharurilor. Așadar, este indicat să mănânci alune și avocado pentru un ten fără cusur.
Vitamina E
Este una dintre vitaminele care nu ar trebui să lipsească din alimentația ta, întrucât este un puternic antioxidant, care ajută celulele pielii să lupte cu radicalii liberi. Ea vindecă și repară fisurile de la suprafața pielii, și astfel impuritățile nu vor mai putea pătrunde și produce mai târziu inflamații. O găsești din belșug în alimente precum migdale, semințe de floarea soarelui sau broccoli.
http://www.clickpentrufemei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu