ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 4 septembrie 2013

Top 4 alimente pentru detoxificare

04 septembrie 2013 | Sorina Severin



În ultima vreme te-ai simțit din ce în ce mai obosită deși nu ai avut nopți albe. În acest caz, schimbă-ți stilul de viață și adoptă o dietă din care să nu lipsească următoarele alimente.
Turmericul, un puternic antioxidant
Originar din Asia, această rădăcină este apreciată datorită proprietăților sale medicinale, iar studiile recente au relevat faptul că are calități antiinflamatoare care contribuie la eliminarea toxinelor din organism, fără a avea efecte adverse. Antioxidanții au un rol esențial în combaterea deteriorării celulare ce are loc odată cu înaintarea în vârstă. O linguriță din acest condiment pe săptămână este tot ce ai nevoie pentru ca organismul tău să funcționeze la capacitate maximă.
Lămâile susțin digestia
Sunt mulți cei care subestimează abilitățile antioxidante ale lămâilor. Totuși, chiar sucul acru al acestor fructe este extrem de recomandat de către medicii nutriționiști, întrucât îmbunătățește digestia și susține detoxificarea ficatului. Adaugă puțin suc de lămâie în apă sau aromează bucatele și vei beneficia de toate proprietățile ei.
Citește și:
Cerealele, izvor nesecat de energie
Remedii simple care combat indigestiile
Coriandru nu este doar o plantă aromată
Dacă de obicei îl foloseai pentru a da un plus de gust mâncărurilor tale, acum îl vei utiliza mult mai des pentru că are capacitatea de a echilibra nivelul de colesterol, eliminând în același timp metalele grele din sânge. În timp, acestea se acumulează în organism și-i dau peste cap buna funcționare. Consumă-l în stare crudă în salate.
Un măr pe zi, sănătate curată
Este bine să mănânci mere tot timpul anului, iar dacă ții o dietă pentru detoxificare ar trebui să mărești numărul lor. Sunt pline de fibre, în special una extrem de importantă numită pectină, care are proprietatea de a curăța tractul intestinal cu scopul de a elimina toate toxinele sau resturile de alimente transformate în toxine.
http://www.clickpentrufemei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu