ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 6 septembrie 2013

 Iată cele mai bune �arme� împotriva ţânţarilor!
Iată cele mai bune �arme� împotriva ţânţarilor!
Soare, căldură, mare, vacanţă, plajă! Pe lângă toate aceste lucruri plăcute, sezonul estival aduce cu sine și nesuferitele insecte. Ca în fiecare an, ţânţarii devin cei mai mari dușmani ai noștri pe perioada verii. Îţi prezentăm câteva produse ca să le vii de hac și să-i ţii departe de locuinţă.
?ânţarii vă pot face nopţi albe. Iar mâncărimile cauzate de înţepături nu sunt nici ele de neglijat. Se știe că aceștia sunt sensibili la dioxidul de carbon emanat prin respiraţie, lucru care îi face să se îndrepte spre ţintă.
Enervantele insecte sunt atrase printre altele și de mirosurile pronunţate ale unor produse de îngrijire, de culorile închise sau de transpiraţie. Pentru combaterea lor, specialiștii roinseticide.ro recomandă utilizarea simultană a două produse. De exemplu, aparatul portabil cu ultrasunete, care poate fi purtat ca breloc, împreună cu un spray pentu piele rezistent la apă sau brăţară anti-ţânţari.
De asemenea, torţele și spiralele se pot folosi după ce s-au stropit cu spray de exterior scaunele, piciorele meselor din curţi sau terase. Poţi păcăli ţânţarii folosind așternuturi de culoare închisă, iar dacă ieși seara la plimbare îmbracă haine subţiri, de culoare închisă.


 

Plasturele care te face invizibil pentru ţânţari
Invizibil în faţa insectelor! Va fi posibil cu cel nou produs anti-ţânţari "Kite Patch". Produsul este încă în faza de testare și e conceput ca un abţipild care se lipește pe haine.
Structura sa permite eliberare continuă, timp de 48 de ore, a unor substanţe care blochează receptorii de CO2 ai ţânţarilor. Cum ţânţarii își localizează prada după urmele de CO2, purtătorul plasturelui devin practic "invizibil" pentru enervantele insecte.

Autor: Click.ro
Sursa: www.click.ro  Vineri, 9 August 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu