ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 6 septembrie 2013

Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer și bolile infecţioase
Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer și bolile infecţioase Bicarbonatul de sodiu este un remediu natural extraordinar. Această pudră obișnuită dispune de proprietăţi vindecătoare foarte eficiente în cazul unor boli precum acnee, cancer, răceli, gripă, reflux acid, și lista poate continua. Nu trebuie să uităm nici de utilizările sale minunate în preajma casei. La un preţ destul de mic, bicarbonatul de sodiu ar putea fi acel produs miraculos, ușor de obţinut, disponibil și eficient, pe care toată lumea îl caută, prezintă Wakeup-world.com.
Doza recomandată este de 500 ml de apa suc de la 3 lămâi 1 lingurita bicarbonat de sodiu.
  • Conexiunea între ciupercă și cancer
Munca revoluţionară a lui Mark Sircus, doctor medical oriental și de acupunctură, și doctorul Simonchini, un oncolog din Roma, Italia, a arătat potenţialul incredibil al bicarbonatului de sodiu.
Iniţial, doctorul Simonchini a făcut conexiunea între infecţiile fungice și extinderea cancerului. Acesta a realizat faptul că atunci când o tumoare a fost spălată cu bicarbonat de sodiu (care este anti-micotic) aceasta s-a micșorat, iar apoi, în decurs de câteva zile, a dispărut complet.
Mark Sircus duce această idee cu un pas mai departe, el indicând faptul că dacă bicarbonatul de sodiu este înghiţit poate avea aceleași rezultate remarcabile.
Sircus crede despre cancer că este o boală complexă și că vindecarea depășește cu mult simpla idee de “a direcţiona toate armele posibile împotriva tumorii”: “Corpul trebuie să fie în armonie perfectă, iar pentru aceasta, tehnicile de respiraţie, exerciţiile, expunerea la soare și masajul pot lucra împreună cu terapia cu bicarbonat. Un exemplu de succes este Vernon Johnston care s-a vindecat de cancer la prostată de gradul IV urmând acest protocol”, arată doctorul Mark Sircus.
  • Protejează împotriva răcelilor și a gripei
Cancerul nu este singura afecţiune care este vindecată de bicarbonatul de sodiu. Bolile contagioase, cum ar fi răcelile și gripa, răspund de asemenea foarte bine la tratamentul cu bicarbonat de sodiu.
Edward R. Hays, doctor în medicină, povestește:
“În 1918 și 1919, în timp ce luptam cu gripa, împreună cu Serviciul Public de Sănătate din SUA, mi s-a adus la cunoștinţă că persoanele care au fost foarte bine alcalinizate cu bicarbonat de sodiu, au contractat foarte rar gripă, iar cei care se îmbolnăveau, chiar dacă erau alcalinizaţi mai întâi, aveau atacuri ușoare. De atunci, am tratat toate cazurile de răceală și gripă mai întâi cu acest remediu natural, bicarbonatul de sodiu, și în multe situaţii, în decurs de 36 de ore, simptomele dispăreau complet.”
  • Dozajul recomandat pentru răceli și gripe
În prima zi, se consumă șase doze a câte jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu într-o cană de apă. Cele șase doze se iau la interval de două ore.
- A doua zi, se continuă în același ritm, dar se reduce cantitatea la patru doze.
- În cea de-a treia zi, se consumă doar două doze, una dimineaţa și o alta seara.
- Apoi, se continuă cu o singură doză dimineaţa, până când boala dispare.
  • Beneficii suplimentare
Pe lângă faptul că este de foarte mare ajutor în cazul bolilor, bicarbonatul de soda are un spectru larg de utilizare. Bicarbonatul de sodiu este foarte bun și pentru: vindecarea acneei, curăţarea părului și îndepărtarea depunerilor, detoxifiant pentru intoxicaţia cu radiaţii, reflux acid, curăţarea dinţilor, îmbunătăţirea detergentului de rufe, îndepărtarea mizeriei și a reziduurilor de pe fructele și legumele proaspete, curăţarea casei și dezodorizare, iar atunci când este combinat cu oţet, poate destupa canalizarea.
 

Autor: financiarul.ro
Sursa: www.financiarul.ro  Joi, 5 Septembrie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu