ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

luni, 26 august 2013

Top 5 remedii de casă

26 august 2013 | Sorina Severin



Pentru anumite simptome găsești alinare în remedii pe care cu siguranță le ai în bucătărie. Durerile de cap, imperfecțiunile tenului și chiar balonarea sunt doar câteva dintre afecțiunile pe care le poți trata la tine acasă! Află cum!
Migrene
Neplăcutele dureri de cap pot dispărea cât ai clipi din ochi dacă apelezi la uleiul de mentă. Masează-ți tâmplele cu câteva picături timp de 15-20 de minute, iar proprietățile antiinflamatoare ale plantei te vor detensiona.
Balonare
După o masă copioasă ai impresia că nu vei mai putea mânca nimic multă vreme? Ajută-ți digestia cu o metodă naturală, ceaiul de mușetel. Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism, o cană de ceai pe zi fiind suficientă.
Citește și:
Sfaturi pentru un machiaj perfect
Măști naturale pentru orice tip de ten
Dureri de spate
Uneori dimineața simți că nu te mai poți da jos din pat din cauza durerii de spate? Atunci ar trebui să ai mereu la îndemână cuburi de gheață cu ulei de mentă. Amestecă apa cu uleiul și pune-o la congelatori în pungi pentru gheață. Ori de câte ori simți că spatele ți-a înțepenit, masează zonele dureroase cu ajutorul cuburilor.
Roșu în gât
Ai băut apă rece direct din frigider, iar acum durerea de gât este insuportabilă. Remediul este pe cât de simplu pe atât de eficient. Amestecă un sfert de linguriță de piper cu o lingură de oțet de mere, 2 linguri de apă  și o lingură de miere. Bea această băutură încă de la primele simptome și nu vei mai avea probleme.
Piele lipsită de strălucire
Tenul tău are un aspect obosit și pare cu 10 ani mai în vârstă? Înlătură orice imperfecțiune și hidratează-l cu o mască cu maioneză. Aceasta redă elasticitatea pielii și îi conferă strălucire, chiar după prima utilizare a remediului.
http://www.clickpentrufemei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu