ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

duminică, 11 august 2013

 Bolile ţi se citesc în ochi
Bolile ţi se citesc în ochi
Iridologia nu este o practică bazată pe ghicit sau pe magie, ci este o știinţă care studiază, încă din antichitate, harta irisului. Prin această metodă poţi descoperi cauza dereglărilor din organism și poţi preveni dezvoltarea complicaţiilor la alte boli deja existente.
Prin iridologie se studiază irisul, mai precis se analizează culoarea lui, structura, petele toxice de pe suprafaţa irisului și pe cele pigmentare, lacunele.
De asemenea, sunt studiate forma, diametrul, deplasarea și eventualele deformări ale pupilei. Sclerotica este și ea analizată și se urmărește aspectul culorii și prezenţa vaselor de sânge.
În funcţie de structura, culoarea și diferitele marcaje ale irisului, dar și de aspectul pupilei se obţin informaţii despre predispoziţia spre anumite boli, despre rezisţenta organsmului la diferite agresiuni și reactivitatea individuală, precum și despre capacitatea de recuperare după o boală, dar și diversele tulburări funcţionale și organice ale organelor.

Nu în ultimul rând, prin scanarea irisului poate fi stabilită starea generală psihoemoţională. Tendinţa spre anxietate și depresia pot fi descoperite cu ușurinţă cu ajutorul iridologiei.

Identifică predispoziţiile genetice
Prin scanarea irisului se poate obţine un răspuns de înaltă precizie cu privire la predispoziţiile deja cunoscute sau suspectate din corp. Mai mult, se poate descoperi unde există zone mai sensibile în corp și se recomandă măsuri speciale pentru a întări zonele vulnerabile.

 
Cine se poate adresa unui iridolog
Această metodă nu are contraindicaţii și pot beneficia de procedură atât persoanele sănătoase, cât și cele cu diferite afecţiuni.
Persoanele sănătoase care doresc să li se evalueze starea de sănătate trebuie să știe că prin această metodă pot preveni dezvoltarea anumitor boli la care nu știau că au predispoziţie, dar care pot fi în starea latentă și asimptomatice. Un iridolog va ști să explice ce e de făcut pentru menţinerea sănătăţii la cote maxime.
Pentru a doua categorie de persoane, cele care suferă de diferite afecţiuni, în special de boli cronice sau degenerative, se recomandă adoptarea unui stil de viaţă sănătos și a unor terapii cu plante și produse apicole, care împiedică evoluţia bolii sau apariţia complicaţiilor.
 

La un consult iridologic nu e nevoie de echipament special. Procedura nu este invazivă, nu are contraindicaţii sau efecte adverse și poate fi efectuată de oricine, inclusive de persoane în vârstă, copii și femei însărcinate.
 

Doctorul Click! Sănătate vă sfătuiește
Dr. Ruxandra Constantina
Medic specialist medicină familie
și naturopatie-apifitoterapie, gemoterapie, iridologie, biorezonanta, reflexoterapie 
http://drconstantinaruxandra.blogspot.ro/
http://www.iridolog.ro/
Telefon: 0733.299.355



Poţi afla și dieta cu care să slăbești
Iridologia este o metodă deosebit de eficientă în profilaxie, deoarece pacientul poate primi recomandări utile referitoare la alimentaţie, mai ales dacă dorește să slăbească, la hidratare, mișcare fizică în funcţie de predispoziţiile și tulburările prezente la nivelul irisului. Medicul poate prescrie, alături de dietă și o terapie naturistă adecvată, dar și ședinţe de acupunctură, masaj și reflexoterapie, gimnastică de întreţinere și kinetoterapie.
De asemenea, medicul iridolog poate recomanda aprofundarea problemelor depistate, prin investigaţii paraclinice și de laborator complementare, spre exemplu analize de sânge, ecografie.
Preţul unei consultaţii este de 100 de lei. În acest preţ întră și o scanare biorezonanţă, scanare iris, întocmirea unei diete personalizate asociată cu un tratament naturist.


Autor: Click sanatate
Sursa: www.clicksanatate.ro  Vineri, 9 August 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu