ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

marți, 27 august 2013

Sucuri naturale pentru o sănătate de invidiat

27 august 2013 | Sorina Severin



Sunt mult mai puternice decât crezi. Dacă știi ce sucuri să bei îți poți întări sistemul imunitar, poți scădea riscul de a face cancer sau de a suferi de atac de cord și-ți poți asigura o frumusețe de invidiat.
Pentru sistemul imunitar
Într-un blender amestecă două mere, o mână de frunze de spanac proaspăt, o  felie de castravete, o felie de lămâie, un sfert de țelină, un sfert de anans, un sfert de avocado și 4 cuburi de gheață. Este recomandat să bei acest suc deoarece este bogat în potasiu, vitamina C și fier, o combinație ce-ți întărește sistemul imunitar. Are proteine și zaharuri naturale ce ajută celulele albe din sânge să lupte împotriva bolilor.
Pentru curățarea sistemului digestiv
Dacă vrei un suc natural pentru detoxificare, atunci este bine să încerci această rețetă. Amestecă cu ajutorul unui blender 2 mere, un sfert de castravete, un sfert de țelină, o mână de spanac, o mână de pătrunjel și 5 cuburi de gheață. Legumele verzi vor elimina toxinele din sistemul digestiv și vor echilibra aciditatea.
Citește și:
Obiceiuri alimentare care te îmbătrânesc
Drojdia de bere, leacul tău miraculos
Pentru un aport de fier
Suferi de anemie? Acest cocktail te va putea pe picioare în doar câteva zile. Amestecă un măr, un sfert de anans, un sfert de banană și 200 de ml de iaurt natural. Bea-l zilni și nu te vei mai confrunta cu unghii casante sau păr fragil. În plus, vei beneficia și de porția zilnică de calciu, esențială pentru dinți și oase puternice.
Pentru hidratare
În cazul în care îți este imposibil să bei cei doi litri de apă zilnic, prepară acest suc. Stoarce sucul de la 3 mere și adaugă un vârf de cuțit de scorțișoară. Pielea va fi hidratată, iar rinichii nu vor mai suferi din cauza cantității insuficiente de lichide.
http://www.clickpentrufemei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu