ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

luni, 12 august 2013STUDIU. Un nou tip de miere bio a fost produs. La ce boli se recomandă

Publicat la: 11.08.2013 15:05 Ultima actualizare: 11.08.2013 15:11
Un om de afaceri irlandez, proprietar al unei ferme organice din Chile, a reuşit să producă un tip de miere bio care are proprietăţi vindecătoare deosebite în cazul anumitor afecţiuni.
Denumită „Surgihoney”, aceasta a fost testată timp de un an, în spitalele din Hampshire, pe bebeluşi, femei care născuseră recent, pacienţi bolnavi de cancer şi persoane în vârstă.
Astfel, medicii au constatat că persoanele care sufereau de ulcere, inclusiv cele infectate cu bacteria MRSA, s-au însănătoşit în doar câteva zile, în vreme ce numărul femeilor care suferiseră infecţii după naşterea prin cezariană s-a redus cu 50%, relatează Daily Mail.
De asemenea, capacitatea curativă a mierii s-a dovedit şi în cazul soldaţilor răniţi în teatrele de luptă din Afganistan, dar şi pentru protejarea pielii bolnavilor de cancer nevoiţi să apeleze la cateter pentru chiomioterapie.
„Am condus numeroase teste de laborator şi am comparat Surgihoney cu alte tipuri de miere din diverse colţuri ale lumii”, a explicat Dr. Matthew Dryden, de la Hampshire Hospitals NHS Foundation Trust.
„Am constatat că Surgihoney este mai bună în combaterea infecţiilor. Aşadar, în ultimul am utilizat-o pe pacienţi, iar rezultatele au fost uimitoare”, a adăugat medicul.
Produsul a primit licenţa necesară din partea autorităţilor competente din Marea Britanie, însă deocamdată nu este disponibil în comerţ.
http://www.gandul.info/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu