ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

marți, 23 aprilie 2013

Ridichile roșii tratează infecţiile urinare
Ridichile roșii tratează infecţiile urinare
Se găsesc în toate pieţele și la preţuri rezonabile. Și dacă nu mai ai nici o idee ce să gătești și nici timp, nu e nici o problemă.
 

Pentru că acum e momentul să profiţi de apariţia ridichilor roșii, atât pentru sănătate, cât și pentru siluetă. Dar nu uita că sunt legume bogate în acid ascorbic (vitamina C, 100 de grame de ridichi asigurand un sfert din necesarul zilnic al organismului), acid folic (6%) și potasiu (5%), și cu un conţinut mediu de vitamina B6, riboflavină, magneziu, cupru , zinc, fier și calciu.
Deasemenea, 100 de grame de ridichii conţin 1,86 grame de zahăr și 1,6 grame de fibre. Astfel, datorită calităţilor terapeutice, ele sunt utile în tratarea bolilor de plămâni, de ficat și de bilă, în prevenirea astmului și a bronșitei, sprijină sistemul circulator și sănătatea inimii, echilibrează sistemului imunitar și luptă contra migrenelor.
Totodată, ridichile sunt energizante. Iar sucul proaspăt obţinut din ridichi este un remediu excelent pentru infecţiile urinare. Pentru asta trebuie să sonsumi, timp de o săptămână, câte două pahare - unul dimineaţa, altul seara, înainte de culcare.

Autor: click.ro
Sursa: www.click.ro  Duminica, 21 Aprilie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu