ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

duminică, 28 aprilie 2013

Plăcere de moment, risc etern pentru sănătatea ta. Te va îngrozi ce poţi păţi de la un „nevinovat” pahar de suc

Cine nu a băut măcar o dată un singur pahar de suc carbogazos, înseamnă că a trăit degeaba până acum. Plăcerea gustului şi aparenta senzaţie de bine după ce bem o băutură carbogazoasă răcoritoare ne dă multe motive de bucurie, dar dincolo de asta se ascunde un pericol imens pentru sănătate.
Conform dailymail.co.uk, citat de Mediafax, un singur pahar de băutură carbogazoasă consumat în fiecare zi creşte riscul dezvoltării diabetului de tip II.
Un studiu recent a demonstrat că riscul poate creşte şi cu 22% în cazul consumului zilnic al unei cutii obişnuite de băutură răcoritoare care conţine zahăr.
Creşterea în greutate şi apariţia obezităţii au şi ele la bază consumul acestei licori păcătoase pentru organismul nostru. Diabetul de tip II apare când organismul îşi pierde capacitatea de a procesa zahărul din sânge, acesta acumulându-se în cantitate mare.


Mai mult: Plăcere de moment, risc etern pentru sănătatea ta. Te va îngrozi ce poţi păţi de la un „nevinovat” pahar de suc - Stiri externe | Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu