ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 24 aprilie 2013

Patru ingrediente minune pentru o baie relaxantă
Patru ingrediente minune pentru o baie relaxantă
Ingredientele naturale, adăugate în cada plină, fac dintr-o baie obișnuită un adevărat răsfăţ. Renunţă la produsele cosmetice pe care le găsești în magazine și optează pentru cele pe care le ai prin...cămară! Folosite frecvent, acestea vor avea asupra pielii tale un efect uimitor. Uite ce trebuie să ai la îndemână pentru o baie relaxantă și înviorătoare.
 

Sare de mare: adăugaţi 250-300 grame sare de mare  în apa caldă și nu staţi în cadă mai mult de 20-25 de minute.
Oţet de mere: 250 ml oţet de mere se adaugă în apa caldă. Pe lângă efectul de înviorare, combinaţia este excelentă dacă aveţi pielea grasă.
Tărâţe și lapte: fierbeţi doi pumni cu tărâţe, aproximativ 15 minute în doi litri de lapte, iar lichidul rezultat adăugaţi-l în apa de baie. Clătiţi-vă pe corp foarte bine cu apă caldă.
Miere și lapte: aveţi nevoie de un litru de lapte și o cană de miere. Cel mai simplu este să le puneţi în cadă înainte de a da drumul la apă, le amestecaţi ușor cu jetul de la duș, după care lăsaţi apa să curgă. La sfârșitul băii, clătiţi-vă pe corp foarte bine cu apă din abundenţă, pentru a îndepărta și ultimele urme de lapte. Pielea va rămâne moale și hidratată.
 


Autor: click.ro
Sursa: www.click.ro  Miercuri, 24 Aprilie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu