ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

luni, 22 aprilie 2013

Folosește ghimbir pentru frumusețea ta!

22 aprilie 2013 | Elena Diaconu



Știai că ghimbirul este ideal și pentru menținerea frumuseții și sănătății părului și a pielii? Descoperă cum poți folosi acest condiment pentru a obține efecte de durată!
Cremă naturală
Produsele de îngrijire din comerț conțin substanțe chimice, așadar nu-i mai bine să-ți prepari singură o cremă hidratantă? Ai nevoie de 10 cm de rădăcină de ghimbir. 4 lingurițe de ulei de jojoba, 4 lingurițe de ulei de migdale, 4 lingurițe de vitamina E uleioasă și o cană de unt de cacao. După ce ai dat rădăcina de ghimbir pe răzătoare, pune-o într-un tifon și stoarce-o bine.
Sucul obținut se toarnă într-un vas, după care se adaugă celelalte ingrediente și se amestecă bine. Cremă se depozitează într-un borcan, la loc uscat și răcoros. Este potrivită pentru toate tipurile de ten, întrucât ingredientele folosite hidratează și catifelează pielea, elimină impuritățile și tratează acneea.
Balsam natural pentru păr
Pe lângă faptul că stimulează creșterea părului, ghimbirul elimină mătreața.  Așadar, folosește următorul amestec ori de câte ori te speli pe cap. Într-un vas amestecă două linguri de ghimbir tocat mărunt cu două linguri de ulei de măsline.
Acest „balsam” natural se aplică la rădăcina firului de păr, masând ușor scalpul. După 20 de minute, se clătește bine părul, se șamponează, după care se clătește din nou.
sursa; revista click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu