ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

duminică, 28 aprilie 2013

De ce este zaharul o otrava pentru corpul tau
De ce este zaharul o otrava pentru corpul tau Studiile din ultimii ani au demonstrat ca alimentele bazate pe zaharuri provoaca dependenta si slabesc foarte mult sistemul imunitar. Din cauza ca zaharul pe care il cumparam din comert contine doar glucide si din cauza ca consumul acesuia a crescut incredibil de mult in ultimii ani, alimentul in sine a devenit foarte daunator.
Semnalul de alarmă este cu atat mai mare cu cat, in ultimii 50 de ani, consumul de zahar s-a triplat. Totodata statisticile arata ca dieta bogată in alimente dulci este responsabila de 35 de milioane de decese anual, in intreaga lume. Motivul este cat se poate de simplu: daca vei consuma foarte multe alimente cu zahar, se va instala senzatia de satietate si nu vei mai manca si alte produse cum sunt legumele sau fructele. Astfel, riscul de a suferi carente vitaminice va fi mult mai mare.
Cu toate acestea si desi nu este un aliment nutritional, zaharul are si el rolul sau in alimentatie insa consumat in cantitati foarte mici, potrivit cercetatorilor. Acestia din urma recomanda totodata ca produsele bogate in zahar sa fie interzise copiilor sub 18 ani, care n au ajuns la o maturitate corporala totala.

Autor: lyla.ro
Sursa: www.lyla.ro  Vineri, 26 Aprilie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu