ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 24 aprilie 2013

Crudul adevar despre carne

ghid alimentar raw vegan - stockfreeimages.com
Printează
Vizualizări: 1191
7 motive pentru care sa nu consumi carne

1. Atunci cand mananci carne nu primesti energie. Carnea iti fura energia, deoarece sistemul digestiv lucreaza intens pentru a o putea digera. Oamenii, spre deosebire de restul animalelor carnivore, au traiectul digestiv de 10-12 ori mai mare decat lungimea corpului, fapt care poate determina stagnarea carnii in intestin si timp de 5 zile, timp in care aceasta intra in putrefactie. Si toate acestea intr-un corp inca sanatos!

2. Carnea contine cantitati mari de adrenalina, din cauza experientei dramatice prin care trece animalul inainte de a fi omorat. Nivelul ridicat de adrenalina din carnea consumata induce persoanei care a consumat-o, o stare avansata de nervozitate, crescandu-i considerabil agresivitatea.


3. Se spune ca vegetarieni, raw veganii sunt anemici si scunzi, iar cei care consuma carne sunt energici, sanatosi si cu o statura impunatoare. Asa este in realitate? Spre exemplu, eschimosii sunt in intregime carnivori. Femeile din randul acestora au rata de osteoporoza cea mai ridicata din lume. Eschimosii imbatranesc foarte repede, iar media de viata este de doar 27 ani.

Acest fragment este extras din ghidul Raw Vegan – un nou stil de viata. Citeste in continuare beneficiile acestei dietei ca sa tii la distanta cancerul, diabetul, hipertensiunea si alte boli ale secolului. Mai multe detalii aici

4. Cu cat consumi mai multa proteina animala, cu atat mai putin calciu vei avea in corp. Consumul de carne este principala cauza a aparitiei osteoporozei si conduce la degradarea danturii.

5. Dupa cateva zile de la uciderea animalului carnea intra in putrefactie, luand un aspect gri-verzui. Insa pentru a parea cat mai proaspata si pentru a capata acel aspect de rosu “sanatos”, in vitrinele sau pe rafturile magazinelor, producatorii folosesc tot felul de substante precum azotati si conservanti, de asemenea toxici pentru corpul uman.

6. A manca cadavre nu suna deloc apetisant. Dar stai, nu asta faci? Multi considera ca proteina animala este superioara proteinei vegetale si ca de fapt cea din urma nici nu exista. Intrebarea pe care o primesc mereu: de unde iti iei proteinele? Adevarul este ca plantele sunt singura sursa completa de proteine. Acestea sunt singurele care pot sintetiza cei 20 de aminoacizi ce constituie proteinele. Nici animalele si nici omul nu au aceasta capacitate. Plantele sunt o sursa bogata de proteine deoarece sunt alcatuite din celule solide ce contin enzime si hormoni.

7. Carnea creste nivelul colesterolului ce favorizeaza accidentele vasculare, hipertensiunea arteriala, bolile de inima, obezitate, infertilitate etc.

Descopera in ghidul Raw Vegan – un nou stil de viata alte beneficii ale dietei: cum sa ai o imunitate imbatabila, sa mentii greutatea ideala pentru organismul tau, sa ai energie, buna dispozitie si activitate mentala la superlativ. Pentru toate acestea, click aici


Read more: http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/alimentatie-sanatoasa/despre-carne-raw-vegan-ghid-alimentatie/#ixzz2RNoyl8E9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu