ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Alimentele verzi te ajută să slăbeşti

13 aprilie 2013 | Sorina Severin



Vara se apropie cu paşi repezi, dar imaginea din oglindă este departe de a fi ceea ce-ţi doreşti să vezi. Anumite alimente te pot ajuta să ajungi la greutatea dorită, fără să te înfometezi.
Varza are un aport ridicat de fibre
Ai grijă ca din farfuria ta să nu lipsească legumele. Varza este una dintre cele mai bune opţiuni la care poţi apela deoarece este săţioasă şi bogată în substanţe nutritive precum vitamina C, magneziu şi acid folic. În combinaţie cu carnea de pui sau de curcan reprezintă alternativa perfectă pentru prânz sau cină.
Avocado te scapă de grăsimea abdominală
Este un aliment cu un aport ridicat de acizi monosaturaţi care ard pur şi simplu grăsimile. Îl poţi consuma în salate sau dacă nu eşti o fană a acestui fruct, ascunde-i gustul într-un smoothie de fructe. Pofta de dulce se va diminua treptat deoarece conţine zaharuri şi potasiu cu proprietatea de echilibrare a insulinei din sânge.
Seminţele de dovleac sunt o gustare sănătoasă
În orice dietă este recomandat să ai trei mese principale şi două gustări. Dacă nu ştii ce să alegi, seminţele de dovleac sunt alegerea ideală. Sunt suplimente naturale de fier, fosfor, zinc şi magneziu, asigurând o bună funcţionare a organismului. Şi fisticul este la fel de recomandat în timpul dietelor. Sunt o sursă naturală de antioxidanţi ce contribuie la scăderea riscului de apariţie a bolilor de inimă.
Ardeii verzi, plini de vitamina C
Anumite vitamine au un impact mai puternic în accelerarea arderii grăsimilor. Vitamina C este una dintre acestea, iar în ardeii verzi o regăsim din belşug. S-a demonstrat că persoanele care mănâncă în mod constant alimente bogate în această vitamină, îşi ţin mai uşor greutatea sub control. Este ideal să consumi aceste legume în combinaţie cu brânza de vaci slabă, fiind o alternativă excelentă pentru cină.
Lămâi verzi și miere, în loc de desert
Lime-ul în combinaţie cu o jumătate de ceaşcă de mierea de albine şi două ceşţi de lapte de cocos degresat poate înlocui cu succes un desert. Amestecă bine îngredientele şi bagă-le la congelator pentru câteva ore. Vei avea o îngheţată simplă, dar rafinată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu